julvånda

Dagens outfit.
  Varm jävla jacka från T&P.  Snickar byxa från Fristads.  Jalas Vinterkänga med trampskydd & stålhätta.  Reklam Tshirt från IWABO.  Samt reklam collegetröja från Perssons chakt.
 Jajemen samma outfit i dag med. Kanske något blötare vid hemkomsten.

Nu är julskinkan inlagd och det är bara att vänta på dopparedagen. Det borde vara förbjudet at köpa färdigkokt julskinka. Den är ju ett hån mot hur en riktig julskinka skall smaka. Om du inte har provat att göra din egen skinka så är det inte för sent änn. MEN DET ÄR BROTTOM NU. Nä bojkotta den smaklösa nitrit fyllda gummiskinkan som antagligen slaktades i midsommar och gör som jag. Resultatet blir att det är du som får granskapets godaste julskinka. Recept på saltlag att lägga skinkan i kan ni få av mig.

Undrar just vad som skall gå åt helvete denna jul? Av tradition brukar det alltid gå sönder något i vårat hus. Aldeles lagom till jul när man har slut på pengar och ingen tid till laga något, brukar det smälla till. Vad sägs om dessa exempel.
Dan före julafton kommer vi hem efter att handlat julmat så det skall räcka och bli över åt alla gäster. Då har kylskåpet pajat i hop och blivit bara skåp. Lite besvärligt med all matensom skulle in. Men efer några telefonsamtal, akut reservdelsbeställning från södeham, så lekte jag kylskåpsreparatör natten mot jul. Det funkar föresten fortfarande kylskåpet.
En annan gång så efter att alla duschat, och gjort oss så pass julfina som det genetiska förutsättningarna tillåter, gör jag ett ärende ned till källaren. Där möts jag av allt det som lämnat våra kroppar under morgonens tvagnin mm. Stopp i avloppet på julaftonen är ungefär lika underhållande som att deklarera. En akut spolbil och slamtömning kostar cirka fyra fem tusen kronor på en julafton bara så nivet. tillråga på allt så körde killen uppspolslangen i fel avlopp och hamnade i vasken där det sprutade diverse otrevligheter över den julmat som höll på att förberedas.

Det lutar nog åt att det är spisen som går åt fanders denna jul Ladbrokes lär ska ha satt låga odds på denna.
Men vafan, det går alltid att grilla prinskorv i vedpannan.

Hare så bra det bara ärmöjligt nu i snörusk och regnglopp.

  Min spis saknar några handtag, är rostig och sifrorna på knapparna försvan vid förra julstädningen. Men jävlar vad go mat den lagar.

Några honungs marinerade revbensspjäll och en  fantastisk vokgryta från förra veckans meny.



                                

Kommentarer
Postat av: Lemmy

Vad kul att ha något att se fram emot,,,,

Vad kan tomten ha för jävelskap på gång i år????

Väntar med spänning på att höra vad tomten ställde till med för julstök i Hå i år

2008-12-03 @ 09:48:25
Postat av: farmor

Jag bävar......

2008-12-03 @ 14:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0